NESTAO NAVIJAČ CRVENE ZVEZDE, NEMANJA ARSENOVIĆ: Oglasila se njegova majka, U SUZAMA MOLI ZA POMOĆ! (VIDEO)
Nemanja Arsenović, Foto: Tiktok/nemanja_arsenovic3

poslednji put viđen u februaru 2023.

NESTAO NAVIJAČ CRVENE ZVEZDE, NEMANJA ARSENOVIĆ: Oglasila se njegova majka, U SUZAMA MOLI ZA POMOĆ! (VIDEO)

Navijač Crvene zvezde Nemanja Arsenović nestao je u februaru 2023. godine, a njegova majka je na "TikToku" uputila apel za pomoć

Objavljeno:

Na društvenoj mreži "TikTok" oglasila se majka nestalog navijača Crvene zvezde Nemanje Arsenovića (38), poznatijeg kao Arsa koji je poslednji put viđen u februaru 2023. godine u Portugalu. On je poznat srpskom pravosuđu kao i javnosti zbog incidenta ispred kuće Svetlane Cece Ražnatović 2018. godine.

"Želim da dođem do prave istine. Svesna sam da moj sin nije bio cveće, ali on je moj sin, i nije bio ni najgori. Meni treba samo istina, da dođem do mog deteta šta god da je u pitanju. Samo želim da dođem do njega. Molim vas, podelite video, ne bi li došla do istine. Meni kao majci treba istina gde je moj sin, šta mu se desilo. To hoću da znam, šta god da je, hoću istinu i da pronađem moje dete. Gde god da je. Patika njegova ako je ostala, hoću da je pronađem", rekla je njegova majka kroz suza koja moli za pomoć.

Poslednji put se njen sin javio sa benzinske pumpe 11. februara. Nije sigurna u kojoj državi je to bilo.

@nemanja_arsenovic3 Zelela bih samo da saznam istinu o svom detetu, svesna sam da on nije bio cvece ali ja sam majka i kao majka zelim na sve moguce nacine dodjem do istine. #spain #portugal #missingperson ♬ original sound - nemanja_arsenovic_arsa86

"Poslednjih godinu ili dve je živeo u Portugalu. Od tada se ne javlja, evo već druga godina. Obratila sam se svim mogućim institucijama u zemlji, pisala sam evropskim državama. Iz Portugama sam dobila zvanično da se dogodio sukob između dve beogradske grupe i da je u jednoj grupi bio navodno i moj sin i da sumnjaju na loš ishod, ali ništa od toga još nije zvanično jer je istraga u toku", dodala je njegova majka.

Poslednje informacije kažu da je Arsa bio u Portugalu i da je 23. januara 2023. godine "ostavljen na trgu Vasko de Gama". Njegovo ime pominjalo se u javnosti 2018. godine kada je, kako se sumnja, zakucao automobilom u kuću poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Za njim je tada bila raspisana poternica.

Bonus video:

03:53

NEMA MI SINA NIGDE, NESTAO JE SA DRUGOM Majka tinejdžera očajna: Šta god da je uradio, molim ga da se vrati kući

(Espreso / Mondo / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.